Wednesday, April 1, 2015

PTM Siri 1/2015

 
Seronok rasenyea dapat keluar office seminggu. Direct. Balik mc 3 hari terus pegi kursus. First aim msty lah nak sah jawatan cepat2 selain dapat jmpe kwn2 yg sama lapor diri bln 12 thn lepas. 3 benda untuk pengesahan jawatan. 2 dah, tinggal satu lagi
 
 
1) Exam perkhidmatan - Tungggu result
 
2) Program Transformasi Minda - Tunggu result
 
3) Exam Isac ICt - 7.4.15
 
 
Untuk PTM niey ak dapat Institut Tadbir Awam Negara (Intengah) Jalan Elmu, Ahad 22.3 dah check in. Dapat lah merasa mcm zaman2 duduk hostel kat poli dlu. Tp advanced skit sbb ade tv, aircond n peti ais. Blik pulak sorang. mmg thorbaik
 
 
baju utk seminggu dah siap iron dari rumah,
 

katil die comel jea kan. mmg muat untuk sorang

 
 Gambar & tag sebagai kenang-kenangan :)
 
 
ikt jadual, semua kelas habis 4.30pm, so dari 4.30-6.30 riadah. Malam pulak xtvt bebas. ngam pulak minggu tu gaji. Mid Valley dalam 10 minit dari INTAN



 
Rase mcm bujang sekejap, heee, tak lama seminggu jea

 
Berbaloi pegi mid time nak tutup, terserempak dgn sharifah sakinah n marsha. Payung tu rupenyea die nak pakai untuk wedding kinah.
 
 
 
Sekejap je kan dah masuk bulan April. Hari ney first day GST. Roti pon naik yea *garu kepala*


3 comments:

Azwan Hakim said...

Mcm mane nak check result ptm? Boleh bg link x

Azwan Hakim said...

Mcm mane nak check status ptm? Boleh bg link x

Azwan Hakim said...

Mcm mane nak check result ptm? Boleh bg link x